Ha online foglalsz, 5%
kedvezményt kapsz
a fenti árból!


Rozália Vendégház
Szállás szolgáltatások
Grillezés
Gyermekjátszótér
Horgászat
Kert, kerthelyiség
Konferenciaterem
Különterem
Lovaglás
Lovaglás, póni-lovaglás
Napozó
Simogatható állatok
Sportszerkölcsönzés
Szabadtéri játékok
Számítógép, Internet
Társasjátékok
Tûzrakási lehetõség
Wellness

Tisztelt Hölgyem / Uram!


Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk a kitûnõ szállás és pihenési lehetõséget nyújtó sarródi Rozália Vendégházat.


A Fertõ-Hanság Nemzeti Park területén fekvõ Sarród a különös szépségû Fertõ tó délkeleti részén fekszik. A természetvédelmi táj békés hangulatát tükrözi az ízlésesen megépített Rozália Vendégház is, amely három hatfõs, kényelmes, minden igényt kielégítõen berendezett, 80 négyzetméteres apartmanból áll.


A ház kiválóan alkalmas nyugodt, regenerálódást elõsegítõ pihenésre, ezt szolgálja a csak vendégeknek fenntartott szauna, a hidromasszázs, és a hangulatos bár. A panzióhoz 12000 négyzetméteres park tartozik, ahol vendégeink kerti partikat is tarthatnak, a gyerekeket pedig játszótérrel várjuk.


A vendégház ideális családi és egyéb rendezvények megtartására, üzleti megbeszélésekre, illetve kisebb konferenciáknak is helyszínéül szolgálhat. A nálunk folytatott üzleti tárgyalások a nyugodt, kedvezõ körülményeknek köszönhetõen különösen produktívak. A vendégház középsõ részében a videóval, számítógéppel, internettel és kivetítõvel felszerelt tágas társalgónk kitûnõ helyszint biztosít kisebb konferenciáknak, vállalati összejöveteleknek vagy üzleti megbeszéléseknek.


A Rozália Vendégház Közvetlen közelében lovarda várja a lovaglás szerelmeseit, illetve mindazokat , akik nálunk szeretnének megismerkedni ezzel a csodálatos sporttal.


A horgászok igényeit elégíti ki a környéken található halastó és horgászvizek. Ha vendégeink a vitalizáló kikapcsolódás során nem szeretnének a kényelmes vendégházból kimozdulni, fõzhetnek kedvükre a ház jól felszerelt konyháiban is, vagy meglátogathatják a közeli kitûnõ éttermek egyikét, a kirándulást kedvelõket pedig sok-sok élmény várja Sarród környékén. Akár kerékpárral is körbekerekezhetik a 35 kilométer hosszú, természeti szépségekben bõvelkedõ Fertõ tavat.


Sarródtól néhány kilométerre található a magyar barokk építészet egyik legpompásabb emléke, a fertõdi Esterházy Kastély, a közelben fekszik a római kori fertõrákosi kõfejtõ, illetve a híres nagycenki kastély és kisvasút. Sarródtól csupán 25 kilométerre található a történelmi érékekben gazdag, határ menti város, Sopron. Ausztria közelsége szintén számos turisztikai programot biztosít.


Szobaárak:


1-2 fõ esetén: 6325 Ft/fõ/éj


4 fõ esetén: 3738 Ft/fõ/éj


6 fõ esetén: 2768 Ft/fõ/éj


Remélem, felkeltettük az érdeklõdését, szívesen szolgálunk további információkkal, illetve várjuk személyes látogatását.


Fax: 99-537-554


E-mail cím: hrozalia@axelero.hu


Homepage: www.hotels.hu/rozalia

Cím: 9435 Fertõd-Sarród, Fõ u. 21-22. Telefonszám: 99-537-550

  Szobák száma ár fõ/éj* Fürdõ-
szobás
Fsz. nélküli Légkon-
dícionált
TV Minbár Számítógép,
Internet
Egyágyas
Kétágyas
Kettõ+pótágy
Apartman 3 3 3 3