Ezért várnak


Ezzel várnak


Ha online foglalsz, 5%
kedvezményt kapsz
a fenti árból!


Patak Fogadó
Szállás szolgáltatások
Étterem
Grillezés
Kert, kerthelyiség
Különterem
Kutya, háziállat vihetõ
Számítógép, Internet
Tûzrakási lehetõség

   Visegrádon, a Fellegvár felé vezetõ út mentén, az évtizedek óta a vendégek rendelkezésére álló Patak Borozó megújult formában, Patak Fogadó néven házias ételekkel és minõségi italokkal várja kedves Vendégeit.


 


   A hangulatos, patak parton lévõ teraszon a friss hegyi levegõ és a völgyben csörgedezõ patak látványa teszi  kellemesebbé a családias kiszolgálást.


   A teraszon kívül a belsõ éttermi rész, valamint a borospincék hangulatát idézõ pince-étterem, csoportos étkeztetéshez, zártkörû rendezvényekhez, családi események kellemes eltöltéséhez biztosít zenés, színvonalas ellátást.


   Ételválasztékunk lehetõséget biztosít a magyaros konyha ízvilágának megismeréséhez.


   Drinkbárunkban széles italválaszték biztosítja a korábban is híres minõségi borok mellett a csapolt és palackozott sörök kínálatán át a rövid italokig az ízletes ételek utáni koccintást. Nagy szeretettel várjuk és fogadjuk minden kedves új és visszatérõ Vendégünket.


   Az étterem egyéni és csoportos étkeztetésre, családi események, üzleti megbeszélések, egyéb  endezvények hangulatos színhelyeként áll vendégeink rendelkezésére. Csoportok részére menüajánlatunk összeállításával csoportkedvezményt biztosítunk.


 


   A hangulatosan berendezett szobák, azok felszereltsége kielégíti a színvonalas pihenéshez szükséges igényeket. A szobákban francia-ágy, igény esetén pótágy, szobánként zuhanyzó, mosdó, WC, televízió biztosítja a nálunk megszálló vendégek ellátását.


   Az ablakon kitekintve az erdei környezet, a magas hegyek és az ablakon beáramló friss hegyi levegõ teszi még kellemesebbé a pihenést.


 


Ár (tartalmazza az idegenforgalmi adót):


6500 Ft/szoba/éj


 


Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!


2050 Visegrád, Mátyás Király utca 92.


Tel.: 26/397-486


Fax: 26/397-102Cím: Visegrád, Mátyás Király u

Telefonszám: 26/397-486

  Szobák száma ár fõ/éj* Fürdõ-
szobás
Fsz. nélküli Légkon-
dícionált
TV Minbár Számítógép,
Internet
Egyágyas
Kétágyas
Kettõ+pótágy
Apartman